HR EN
poništi filtere

Uvjeti korištenja

Korištenjem internet stranice www.planhvar.com prihvaćate da je cjelokupan sadržaj na ovim web stranicama isključivo autorsko i pravno vlasništvo organizatora događanja, odnosno korisnika login sučelja za unos informacija. Web stranica služi isključivo kao informativna platforma za objavu događanja na otoku Hvaru, te se neće koristiti u komercijalne svrhe (oglasi, samopromocija).

Svi sadržaji koji su objavljeni na  www.planhvar.com, uključujući informacije, autorske članke, slike, fotografije, dizajn te sav drugi materijal koji se nalazi na web stranici, služe isključivo u informativne svrhe. Prilikom unosa navedenih sadržaja organizator događanja potvrđuje da posjeduje autorska prava nad istima te preuzima isključivu odgovornost za objavu navedenog sadržaja. 

Kopiranje je dopušteno samo uz zadržavanje svih napomena i upozorenja o autorskim pravima i vlasništvu bilo koje vrste, te ograničenja od odgovornosti i uputa koja su navedena na web stranicama, što se posebno odnosi na partnerske sadržaje.

Web stranica planhvar.com ne garantira potpunu ispravnost sadržaja/informacija o događanjima te posjetitelj web stranice navedene informacije koristi na vlastiti rizik. 

Svaki korisnik, organizator ili posjetitelj web stranice obavezan je redovito čitati uvjete korištenja koji su podložni izmjenama te se smatra da su navedeni u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da ih razumiju u cijelosti.

Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Admini planhvar.com web stranice imaju pravo ukloniti/ne prihvatiti sadržaje korisnika koji ne doprinose pozitivnom imidžu web stranice. Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu sa pravilima web stranice. Niti jedan dio planhvar.com web stranice ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Korisnik se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica. 

Izradu web stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Saveza PlatFORma Hvar.