HR EN
poništi filtere
Zabava
18/11/2023

Vrapčić Richard 2

Nakon što je dokazao da je najveći vrapčić među najmanjim rodama, Richard će ovaj puta morati spasiti svoju obitelj i prijatelje od zločestog pauna Zamana

Uživajući u zimovanju na Velikom jezeru u sjevernoj Africi, Richard saznaje da mu ovaj put neće biti povjerena tako časna i odgovorna misija da vodi let jata roda kući na sjever. Ne želeći se s time pomiriti, bježi na samostalno putovanje puno opasnosti i avantura. Na putu, Richard će se morati susresti s jatom vrabaca u nevolji koje će uhvatiti zle ptice marabu predvođene pohlepnim paunom Zamanom. Da bi stekle slobodu, ptice će se morati ujediniti u prijateljski tim, pokazati hrabrost i domišljatost kako bi riješile zagonetku i pronašle tajanstveno blago s draguljima.
U novoj animiranoj avanturi cijela obitelj će moći uživati u Richardovom putovanju od pernatog autsajdera do ptičjeg heroja. Kiki će pokazati nove disko plesne pokrete koje ne smijete propustiti, Olgin imaginarni prijatelj Oleg će dobiti svoj glas, a Richard možda pronađe i ljubav u drskoj vrapčici Samiji, vođi slatke, pernate bande vrabaca. A bio bi red da i Zaman koji je zaljubljen sam u sebe (poput svakog zločestog pauna) dobije što zaslužuje jer onako kako se on ponaša prema Richardovim prijateljima nije nitko zaslužio, bili oni ptica ili jazavac.
 
  • organizator
    Kino Stari Grad
  • Izradu web stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Saveza PlatFORma Hvar.