HR EN
poništi filtere
Kultura
05/05/2021

Predstavljanje knjige Hrvoja Ivančića IZA MJESEČEVIH PLANINA

U srijedu, 5. svibnja u 19 sati u okviru književnih dana na otocima PLOVI, PLOVI.. KNJIGA! u Općinsku knjižnicu i čitaonicu Jelsa doplovit će književnik i putopisac Hrvoje Ivančić, koji će okupljenoj publici predstaviti svoju najnoviju knjigu "Iza Mjesečevih planina". Što se krije iza Mjesečevih planina, gdje se one nalaze i kako izgleda svakodnevica u Kongu iz perspektive jednog putnika iz Europe, saznat ćemo na druženju s autorom.

Gost večeri je i senegalski glazbenik i griot Mamadou Abdoulaye, koji će nam donijeti dašak Afrike kroz pjesmu i zvuke afričkog bubnja djembea.

Književni program se realizira u suradnji Općinske knjižnice i čitaonice Jelsa i Kreativne mreže iz Zagreba, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

Zbog epidemiološke situacije ograničen je broj prisutnih posjetitelja. Molimo vas da najavite dolazak na broj 021/761-237 ili 091/333-1207 i molimo vas da se pridržavate važećih epidemioloških mjera.

HRVOJE IVANČIĆ

  • organizator
    Općinska knjižnica i čitaonica jelsa
  • Izradu web stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Saveza PlatFORma Hvar.