HR EN
poništi filtere
Kultura
07/12/2019

Predstava: Kako je vilenjak spasio Božić?

U suradnji s Koncertnom dvoranom Vatroslava Lisinskog i B Glad produkcijom i ove godine za mališane imamo pravu kazališnu poslasticu!
Predstava na zabavan način govori o snazi dječje mašte i vjerovanju u blagdanski duh. Priča se zasniva na ideji kako u izazovnim vremenima sve manje odraslih i djece vjeruje u Djeda Božićnjaka, u smisao darivanja i blagdansko veselje. Opasnost je to koja se osjeti i na dalekom Sjevernom polu, a prijeti time da Djed Božićnjak više neće moći dolaziti u domove djece i donijeti poklone. Zato Djed Božićnjak u domove djece šalje svoje vilenjake da provjeri vjeruju li ona u duh Božića, u zaigranost i maštu. Još važnije – vjeruju li i njihovi roditelji ili su zaboravili što znači biti dijete.
Nakon desetak rasprodanih izvedbi u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu i tisuća sretnih mališana diljem Hrvatske, vrijeme je da i hvarska djeca pogledaju ovu prekrasnu interaktivnu predstavu o pravoj vrijednosti Božića. Dođite i uživajte sa svojim najmlađima jer vrckavi vilenjak Zvonko trebat će svu našu pomoć kako bi spasio duh Božića!

Igraju:
NIKOLINA LJUBOJA (djevojčica Dunja)
IGOR BAKSA (vilenjak Zvonko)
JASSNA LUNA JOZIĆ (mama)
DJED BOŽIĆNJAK

Autor: IGOR WEIDLICH
Režija: IGOR BARBERIĆ
Produkcija: B GLAD PRODUKCIJA
Trajanje: 45 minuta
Cijena ulaznice: 40 kuna

Informacije i rezervacije na +385 91 972 0540

  • organizator
    Grad Hvar
  • Izradu web stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Saveza PlatFORma Hvar.