HR EN
poništi filtere
Zabava
31/12/2019

Doček Nove Godine - Retrodukcija bend i DJ Venom

RETRODUKCIJA je acoustic bend s dugogodišnjom misijom promicanja dobre zabave i plesa u ritmu pomno odabranih raznovrsnih hitova brojnih domaćih i stranih glazbenih velikana. Na repertoaru se nađu hitovi raznih glazbenih pravaca od 60ih do danas, u acoustic verzijama, obrađeni na karakterističan i prepoznatljiv način - vrlo energično i uvijek malo drugačije!

Kroz godine, bend je postao u jedan od najtraženijih u Zagrebu i šire, pa su angažmani od klupskih prošireni na ostale tipove, kao što su Vjenčanje, Korporativni i Business event, pritom zadržavajući vlastiti stil, kvalitetu i energiju.

 

DJ Venom 

Mentor DJ radionica, turntablist, višestruki prvak Hrvatske te dvostruki DMC finalist svjetskog prvenstva u Londonu, finesijer glazbe na struju i suosnivač live elektroničkih bandova Dženeration81 i SšSš.  Više dostupno na: https://www.klubskascena.hr/scena/intervju/dj-venom-na-sceni-vazno-je-dijeliti-zajednicke-emocije-kao-generacija-07112019

  • organizator
    Grad Hvar
  • Izradu web stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Saveza PlatFORma Hvar.