HR EN
poništi filtere
Zabava
31/12/2019

Doček Nove Godine u PODNE

Za djecu i sve one koji ne mogu budni dočekati ponoć :))

Platforma, Glazbeni studio Hvar i Grad Hvar pozivaju vas da dočekate 2020-u PRVI na suncu hvarske rive!
Osim KLAUNA MAREKA spremamo i mini DISCO, veliku teću GULAŠA, bogatu TOMBOLU, oslikavanje lica i puno veselja za sve generacije.
Vidimo se 31.12 na kućicama od 10:00

 

10:00 - KLAUN MAREK;  "Cirkusarije za Velike i male", ulični show, za cijelu obitelj, za svakog slučajnog prolaznika koji zastane makar na tren, za kućnog ljubimca, za svakog tko voli cirkus i šalu. Marek vidi i čuje sve, osluškuje bilo publike. Majstor improvizacije koji vas uvodi u čaroban svijet smijeha i mašte, igre i spontanosti, cirkuskih vještina i manipuliranja stvarima.
 
11:00 - MINI DISCO
 
12:00 - DOČEK + TOMBOLA + GULAŠ; Prikupili smo 14 nagrada za novogodišnju obiteljsku TOMBOLU i pozivamo Vas da okušate svoju sreću na Dočeku Nove godine 31og u podne na adventskim kućicama. Na Staru Godinu NE MORATE KUHATI jer na Dočeku Nove godine u podne za sve nas kuha ekipa iz Croatian Master Chefs Association. Čuvajte prirodu i ponesite svoj potić i žlicu 🥣, a ako zaboravite, ne brinite, bit ce bešteka i tamo.
 

 

  • organizator
    Savez Platforma Hvar, Glazbeni studio Hvar
  • Izradu web stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Saveza PlatFORma Hvar.