HR EN
poništi filtere
Kultura
15/02/2020

Koncert Ane Uršule Najev - The Power of Love

Talentirana mlada glumica i pjevačica Ana Uršula Najev svoj prvi samostalni koncert „The Power of Love“ održat će povodom Valentinova u hvarskom kazalištu 15. veljače, čime će započeti koncertnu turneju po dalmatinskim teatrima.

Ana Uršula Najev jedna od najangažiranijih naših mladih umjetnica, trenutno igra u sva tri splitska kazališta, a za u ulogu u „Kušnji“ HNK Split upravo je ušla u završni izbor medijske nagrade Zlatni studio za najbolje novo kazališno lice

„Neizmjerno sam ponosna i radosna što ću svoj prvi samostalni koncert održati u hvarskom kazalištu. Ta želja mi se rodila prije nešto više od godinu dana dok sam na Hvaru snimala film „Ribanje i ribarsko prigovaranje“. Iako tada u procesu renovacije, kazalište me fasciniralo ljepotom i poviješću, a Hvarani svojom toplinom i srdačnošću“, zadovoljna je mlada Splićanka, koja ističe da nije pobornik formalnosti i datuma kao izlika ili obaveza, već kao motiva. „Iz tog razloga u fokus ove priče ne stavljam zaljubljenost kao zaštitni znak Valentinova, nego ljubav u svim njenim oblicima. Ljubav kao najjaču silu, bezvremensku i besprostornu, nesebičnu i spasonosnu, pokretačku i pravednu. Zato pozivam sve ljude zaljubljene u ljubav i glazbu, parove, prijatelje, obitelji, velike i male da zajedno kroz glazbu proslavimo glavnu esenciju života.“

Nakon dvaju nastupa u HNK Split te izvedbe u Lisinskom (gdje ponovno nastupa i dan nakon gostovanja u Hvaru) subotnjim koncertom u organizaciji Grada Hvara i Amadeus Eventsa publici će se predstaviti bezvremenskim uspješnicama Arsena, Olivera, Tereze, Cohena, Whitney Houston, Celin Dion i mnogih drugih.

Cijena ulaznice je 60 kuna, informacije i rezervacije na 091 795 7260.

  • organizator
    Grad Hvar
  • Izradu web stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Saveza PlatFORma Hvar.