HR EN
poništi filtere
Kultura
04/09/2020 - 15/09/2020

Izložba Vedran Karadža Tabulov: Mali intervali

Vedran Karadža Tabulov je rođen 1977. u Splitu, diplomirani je slikar-grafičar i likovni pedagog. Trenutno živi i stvara na otoku Veli Drvenik. Do sada je imao više od trideset samostalnih i brojne grupne izložbe na kojima je izlagao grafike, fotografije i asseblage. Sudjelovao je u radionicama i kolonijama u zemlji i inozemstvu.
Za radove “Malih intervala” Karadža piše:
„Svi radovi su ostvareni zahvaljujući talentu, volji i usredotočenoj namjeri, u prostoru i vremenu oslobođenom od digresija, a od materijala pronađenih, dobivenih na dar, uzgojenih ili onih koji su dobro razmjene. Iako bi ih se moglo kategorizirati tehničkim terminima assemblagea i skulpture, te su žanrovski najbliži trash artu, predstavljena ostvarenja u stvari su autentični konglomerati svojstava i potencijala materija organskog, anorganskog i sintetičkog porijekla, ostvareni pomoću objektivnih fizičkih i kemijskih zakonitosti, prirodnih principa i primijenjenih znanja, te subjektivnih imaginativnih i estetskh mogućnosti, s ciljem dosezanja zadovoljavajućeg i što cjelovitijeg djela koje u svom manifestiranom obliku odgovara na izazove kompaktnosti, kompatibilnosti te sklada, a u vizualno-taktilnom u različitim omjerima varira i balansira kvalitete skulpturalne, slikarske i crtačko-grafičke prirode“.
Molimo sve posjetitelje da se pridržavaju epidemioloških mjera preporučenih za događanja u zatvorenim prostorima od strane HZJZ:
- obavezno je nošenje maski za lice ili medicinskih maski,
- obavezno je održavanje fizičke distance od minimalno 2 metra.
Veselimo se Vašem dolasku!
  • organizator
    Platforma Hvar
  • Izradu web stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Saveza PlatFORma Hvar.