HR EN
poništi filtere
Kultura
17/10/2020

Festival SERUM - peto izdanje

Jel' COVID-io program?!? 🧐🧐
PETO IZDANJE 🎉😍💚
SERUM, antihibernacijsko cjepivo – festival prilagođen novonastaloj situaciji
SUBOTA 17.10.2020.
🕙 10:00 - SLIKANJE MURALA, dvorište DV Vanđela Božitković
🕗 20:00 – IMPROVIZIJE autorice Ane Paška, Veneranda
🕤 21:30 – DJ Shikhira, Veneranda
Radosno objavljujemo da je i ove godine antihibernacijsko cjepivo spremno! 🎉
Sljedeći vikend rezervirajte za jubilarni PETI SERUM Festival u reduciranom izdanju.
🎨Ivan Volarević, kreativac iz udruge Santa Valerio u suradnji sa našom Jelenom Boellaard Šošom izraditi će mural u dvorištu DV Vanđela Božitikovića i razveseliti dječicu najmlađeg uzrasta šarenim motivima. Vrata dvorišta vrtića bit će otvorena svima pa lijepo termosice u ruke i s djecom uživajte u igri dok naši kreativci stvaraju mural.
🎨Veseli nas suradnja s udrugom "Santa Valerio Opuzen" koja je dugogodišnjim organiziranjem "Art festivala Zen Opuzen" uljepšala ulice grada i pretvorila ga u središte ulične umjetnosti.
🎹 Subotnju večer rezervirajte za Venerandu i autorski glazbeni performans IMPROVIZIJE osebujne umjetnice scenskog imena Ane Paška. Svoju poeziju i crtice iz života upotpunjava glazbom koristeći nekoliko instrumenata, dočaravajući različite emotivne atmosfere svojim glasom i improvizacijama kojima oduševljava publiku svih generacija.
Nakon Improvizija slijedi nastavak glazbenog druženja druženja uz DJ Shikhiru – dok nas ne sasječe! 🪓💃🕺🚀
🌡🌡🌡Program je podložan promjenama u skladu s aktualnom epidemiološkom situacijom te molimo svih da se pridržavaju epidemioloških mjera.
  • organizator
    Savez Platforma Hvar
  • Izradu web stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Saveza PlatFORma Hvar.