HR EN
poništi filtere
Kultura
01/09/2021

[PROMOCIJA KNJIGE] Pabirci: povijesne i kulturne baštine Staroga Grada i otoka Hvara

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na promociju knjige Milovana Buchbergera pod nazivom Pabirci: povijesne i kulturne baštine Staroga Grada i otoka Hvara u srijedu, 1. rujna u 20h u Muzeju Staroga Grada.

Autor je u ovoj knjizi pokušao skupiti "male ostatke" svojih dvadesetogodišnjih istraživanja kulturno-povijesne tematike Staroga Grada i otoka Hvara, a koje nisu obrađene u njegovim knjigama i člancima. Obrađene teme većinom se odnose na 19. i prvu polovicu 20. stoljeća, dok u posljednjim poglavljima autor iznosi vlastita sjećanja na Stari Grad ranih 1960-ih godina, u nadi da će time ostati trag jednom vremenu.

Saznajte više na https://msg.hr/2021/08/30/promocija-knjige-pabirci/

---

U skladu s važećim nužnim epidemiološkim mjerama za sprječavanje zaraze COVID-19 za područje Splitsko-dalmatinske županije, predstavljanje knjige održat će se u vrtu muzeja, a događaju može prisustvovati maksimalno 50 posjetitelja. Pozivamo stoga sve zainteresirane posjetitelje da na vrijeme dođu u Muzej, jer će ulaz biti ograničen, u skladu s mjerama i Odobrenjem za održavanje programa izdanim od strane Stožera civilne zaštite Grada Staroga Grada.
Također, korištenje maske za lice u zatvorenom prostoru te kada nije moguće održavati fizičku distancu od najmanje 1,5 m na otvorenom prostoru je obavezno.
Posjetitelje molimo da se pridržavaju svih propisanih epidemioloških mjera i da budu odgovorni prema sebi i drugima.

  • organizator
    Muzej Staroga Grada / Stari Grad Museum
  • Izradu web stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Saveza PlatFORma Hvar.