HR EN
poništi filtere
Ostalo
16/06/2022 - 19/06/2022

3. Jelsa Wine, Olive & Heritage festival

U prvom je planu  promocija domaćih vina i maslinovih proizvoda otoka Hvara u suradnji s gostima festivala. Festival je namijenjen domaćim i stranim turistima, a cilj je promocija domaćih hvarskih proizvođača u okviru pojma „mediteranske prehrane“ koja baštini „skup znanja i vještina o pažljivom odnosu prema prirodnim izvorima kopna i mora važnih za dostupnost hrane, kvalitetu životnog prostora  i stabilnog ekološkog sustava“.


Svaki dan trajanja festivala organizirani su izleti u hvarske vinarije, uljare i opg-ove.  Na izlete se možete prijaviti putem sustava Entrio ili direktno na [email protected]


Petak i subota uz večernji glazbeni program i degustacije hvarskih vina, maslinovog ulja, domaćih proizvoda, ponudu restorana za mediteranskom hranom i delicijama posjetite u parku od 19h pa nadalje. Iznimno bogata enogastro ponuda približiti će vam kroz mirise i okuse hvarsku kulturu i baštinu.

Sve ostale informacije dostupne su na web stranici i facebook profilu.

  • organizator
    Turistička zajednica općine Jelsa
  • Izradu web stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Saveza PlatFORma Hvar.